Welkom bij Huisartsenpraktijk Bosboomstraat

Vier praktijken onder één dak; dat is Huisartsenpraktijk Bosboomstraat. Met ons enthousiaste team van huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en diëtisten staan wij voor u klaar in het Gezondheidshuis.

Coronavaccinatie in onze praktijk

Nieuw besluit vaccinatie met AstraZeneca
Het ministerie van VWS heeft zojuist laten weten dat het covid-19-vaccin van AstraZeneca alleen nog mag worden ingezet voor mensen van 60 jaar en ouder. Het aangepaste, tijdelijke beleid van afgelopen vrijdag wordt daarmee nu permanent het vaccinatiebeleid. Huisartsen kunnen dus doorgaan met het gebruik van dit vaccin voor de doelgroep van 60 jaar en ouder.

Coronavaccinatie in onze praktijk

Inmiddels hebben we de eerste vaccinatieronde gehad. Deze is goed verlopen. Op dit moment is het nog niet duidelijk wannneer we de volgende groepen mogen/kunnen oproepen. Dit zullen de mensen zijn die in 1958, 1959 en 1960 geboren zijn. Als u in aanmerking komt voor het AstraZeneca-vaccin via onze praktijk, krijgt u van ons bericht.  U hoeft hiervoor dus geen contact op te nemen met de praktijk.

Dinsdag 30 maart is de eerste vaccinatieronde in onze huisartsenpraktijk geweest. De mensen die toen de vaccinatie hebben gehad worden t.z.t. weer door ons opgeroepen. Deze datum staat nog niet vast. Mogelijk zal dit op 17 juni, van 14:00 uur tot en met 17:30 uur, zijn.

Heeft u inmiddels het AstraZeneca-vaccin van ons gehad? En heeft u klachten? Lees hier meer: Thuisarts.nl

Heeft u nog vragen over de vaccinatie? U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Wat zoekt u op de website