Uw afspraak

Algemene nummer praktijk: 030 - 87 03 610
Herhaalreceptenlijn: 030 - 87 03 610, keuze 2


Een afspraak maken kan ook online, in onze digitale patiënten-omgeving.

Zo maakt u een afspraak
Iedere werkdag is er spreekuur tussen 8.00 en 17.00 uur. Hiervoor moet u altijd eerst een afspraak maken. Wilt u nog op dezelfde dag naar de dokter, dan kunt u het beste aan het begin van de ochtend bellen voor een afspraak.

De assistente vraagt altijd wat de reden is voor uw afspraak. Dat doet zij om zo goed mogelijk in te schatten wat uw klachten zijn en of er spoed nodig is. De assistente is hiervoor opgeleid. Laat het ook weten als u meerdere klachten met de dokter wilt bespreken, zodat er voldoende tijd voor u wordt ingepland.

De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een afspraak maken kan ook door in te loggen in de digitale patiënten-omgeving op onze website. Heeft u dat nog niet eerder gedaan? Dan moet u eerst even een account aanmaken.

Visite aanvragen

Visite aanvragen
Als u geen mogelijkheid heeft om zelf naar de praktijk te komen kan de huisarts u ook thuis bezoeken. U belt daarvoor ’s ochtends voor 10.00 uur naar de praktijk. De assistente beoordeelt (soms samen met uw huisarts) of de dokter bij u thuis komt.

In de praktijkruimte heeft de dokter meer mogelijkheden om u te onderzoeken en behandelen, dus als de mogelijkheid er is, kunt u beter naar de Bosboomstraat komen.

E-consult

E-consult
U kunt ook een E-consult (een digitaal consult) aanvragen door in te loggen in de digitale patiënten-omgeving. Bent u daar nog niet geregistreerd? Dan moet u eerst een account aanmaken.

Wij verzoeken u de voorwaarden eerst goed door te lezen voordat u een E-consult aanvraagt. Niet alle vragen zijn namelijk geschikt voor een E-consult.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch spreekuur
Als de assistente u niet kan helpen of als u telefonisch iets met de huisarts wilt overleggen, kan de assistente voor u een afspraak maken voor het telefonische spreekuur. De huisarts belt u dan terug. Ook kan de huisarts zelf met u een telefonisch consult afspreken, bijvoorbeeld om de resultaten van aangevraagd onderzoek te bespreken. Als u een telefonisch consult aanvraagt voor 10.00 uur, belt de dokter u dezelfde dag terug.

Afspraak afzeggen

Afspraak afzeggen
Kunt u door omstandigheden toch niet op uw afspraak komen? Geef dit dan alstublieft uiterlijk 24 uur voor de afspraak aan de assistente door. We kunnen dan op het gereserveerde tijdstip een andere patiënt helpen. Als u niet of te laat afzegt, brengen wij u een wegblijftarief van €15 in rekening. Deze kunt u niet terugvragen bij de zorgverzekeraar.

Het kan natuurlijk zijn dat er een bijzondere reden is waarom u verhinderd was zonder af te bellen of niet in de gelegenheid was om dit 24 uur voor de afspraak te doen. Laat dit dan even aan de assistente weten.