Medewerkers

Bij huisartsenpraktijk Bosboomstraat werkt een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners en diëtisten samen om u de beste zorg te geven. Wij stellen ons graag aan u voor.

Huisartsen

Mw. A.P. de Graaf  |  Huisarts
BIG-29048640701

Mw. de Graaf is op maandag, woensdag en donderdag werkzaam. Op dinsdag en vrijdag wordt de praktijk momenteel waargenomen door Mw. Groen (of een andere waarnemer).

Mw. de Graaf is tevens huisartsopleider. Dit betekent dat er een Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in de praktijk werkt. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding doet. Hij/zij doet spreekuur onder supervisie van mw. de Graaf en mw. Groen.

Dhr. J. Zuidwijk  |  Huisarts
BIG-79063404101

Dhr. Zuidwijk werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om de week. Op woensdag en op vrijdag om de week wordt de praktijk momenteel waargenomen door Mw. Bakker (of een andere waarnemer).

Dhr. Zuidwijk is tevens huisartsopleider. Dit betekent dat er een Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in de praktijk werkt. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding volgt. Hij/zij doet spreekuur onder supervisie van dhr. Zuidwijk en mw. Bakker.

Mw. M.A. Mathot  |  Huisarts
BIG-9047124001

Mw. Mathot werkt samen met Dhr. Pluijmen. Ze is werkzaam op maandagochtend, woensdag en vrijdag. Mw. Mathot is ook werkzaam als docent bij de huisartsopleiding Utrecht.

 

Dhr. M. Pluijmen  |  Huisarts
BIG-99062897601

Dhr. Pluijmen deelt de praktijk met Mw. Mathot. Hij is werkzaam op maandagmiddag, dinsdag en donderdag.

Dhr. F. van Eck  |  Huisarts
BIG-79061146401

Dhr. van Eck is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op maandag en donderdag wordt hij momenteel waargenomen door mw. Vlasveld.

Mw. J. Bakker  |  Huisarts
BIG-89910752401

Mw. Bakker neemt momenteel op woensdag en op vrijdag om de week in de praktijk van dhr. Zuidwijk waar. Tevens neemt ze in de vakanties of bij afwezigheid van de andere huisartsen waar.

Mw. Bakker begeleid bij afwezigheid van dhr Zuidwijk een AIOS. Dit betekent dat er een Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in de praktijk werkt. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding volgt. Hij/zij doet spreekuur onder supervisie van dhr. Zuidwijk en mw. Bakker.

Mw. M. Groen  |  Huisarts
BIG-89914934501

Mw. Groen neemt ,momenteel op dinsdag en vrijdag in de praktijk van dokter de Graaf waar. Tevens neemt ze in de vakanties of bij afwezigheid van de andere huisartsen waar.

Mw. Groen begeleid bij afwezigheid van mw. de Graaf een AIOS. Dit betekent dat er een Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in de praktijk werkt. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding volgt. Hij/zij doet spreekuur onder supervisie van Mw. de Graaf en mw. Groen.

 

Mw. F. Vlasveld  |  Huisarts
BIG-59917514701

Mw. Vlasveld neemt momenteel op de maandag en de donderdag in de praktijk van dhr. van Eck waar. Tevens neemt ze in de vakanties of bij afwezigheid van de andere huisartsen waar.

 

Huisarts in opleiding

Corina de Graaf | huisarts in opleiding

Corina de Graaf is als Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in onze praktijk werkzaam. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding doet. Zij doet spreekuur onder supervisie van mw. de Graaf en Mw. Groen

Odile van Win | huisarts in opleiding

Odile van Win is als Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in onze praktijk werkzaam. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding doet. Hij doet spreekuur onder supervisie van dhr. Zuidwijk en bij afwezigheid van dhr Zuidwijk, mw. Bakker. 

 

Administratief medewerker

Jenny Jongkind
Administratief medewerker