Medewerkers

Bij huisartsenpraktijk Bosboomstraat werkt een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners en diëtisten samen om u de beste zorg te geven. Wij stellen ons graag aan u voor.

Huisartsen

Mw. A.P. de Graaf  |  Huisarts
BIG-29048640701

Mw. de Graaf is op maandag, woensdagochtend en donderdag werkzaam. Op dinsdag en vrijdag wordt de praktijk waargenomen door Mw. Groen. Op woensdag middag neemt mw. Bost voor haar waar.

Mw. de Graaf is tevens huisartsopleider. Dit betekent dat er een Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in de praktijk werkt. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding doet. Hij/zij doet spreekuur onder supervisie van mw. de Graaf en dhr. Zuidwijk

Dhr. J. Zuidwijk  |  Huisarts
BIG-79063404101

Dhr. Zuidwijk werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om de week. Op woensdag en op vrijdag om de week wordt de praktijk waargenomen door Mw. Bakker (of een andere waarnemer).


Dhr. Zuidwijk is tevens huisartsopleider. Dit betekent dat er een Arts In Opleiding tot Specialist (AIOS) in de praktijk werkt. Dit is een afgestudeerd arts die de huisartsenopleiding volgt. Hij/zij doet spreekuur onder supervisie van dhr. Zuidwijk en mw. de Graaf.

Mw. M.A. Mathot  |  Huisarts
BIG-9047124001

Mw. Mathot werkt samen met Dhr. Pluijmen. Ze is werkzaam op maandagochtend, woensdag en vrijdag. Mw. Mathot is ook werkzaam als docent bij de huisartsopleiding Utrecht.

Dhr. M. Pluijmen  |  Huisarts
BIG-99062897601

Dhr. Pluijmen deelt de praktijk met Mw. Mathot. Hij is werkzaam op maandagmiddag, dinsdag en donderdag.

Dhr. F. van Eck  |  Huisarts
BIG-79061146401

Dhr. van Eck is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op maandag neemt  Mw. Bakker voor hem waar. Op donderdag wordt hij waargenomen door mw. Ruitenberg.

Mw. J. Bakker  |  Huisarts
BIG-89910752401

Mw. Bakker neemt op maandag waar voor dhr. van Eck en op woensdag is ze werkzaam in de praktijk van dokter Zuidwijk. Tevens neemt ze in de vakanties of bij afwezigheid van de andere huisartsen waar.

Mw. M. Groen  |  Huisarts
BIG-89914934501

Mw. Groen werkt als waarnemend huisarts op dinsdag en vrijdag in de praktijk van dokter de Graaf. Tevens neemt ze in de vakanties of bij afwezigheid van de andere huisartsen waar.

 

Mw. S. Ruitenberg  |  Huisarts
BIG-29909319101

Mw. Ruitenberg werkt als waarnemend huisarts op de donderdag ochtend in de praktijk van dhr. van Eck. Tevens neemt ze in de vakanties of bij afwezigheid van de andere huisartsen waar.

Administratief medewerker

Jenny Jongkind
Administratief medewerker