Afspraak maken?

Er heerst Corona in het land. Omdat het Corona  virus zo besmettelijk is, neemt huisartsenpraktijk Bosboomstraat extra maatregelen.

Maak gebruik van de handgel bij de ingang.

Hou 1,5 meter afstand (dit is een verzoek).

Een mondkapje hoeft niet maar mag altijd. Draag wel een mondkapje bij luctwegklachten (hoesten, verkouden, keelpijn) en koorts (dit is geen verplichting maar een verzoek).

Kom niet zomaar naar de praktijk, maar bel ons eerst even op. Ook als u geen klachten heeft.

Heeft u geen luchtwegklachten of koorts? Dan kunt u een afspraak maken. Wel hebben we op dit moment een beperkt aantal plekken op het spreekuur op de praktijk. Dit is met name om de drukte in de gangen en de wachtkamer te beperken. De assistente, verpleegkundige of huisarts zal inschatten of een bezoek aan de praktijk echt noodzakelijk is. Vaak is een telefonisch consult of een e-consult al voldoende. Maar in sommige gevallen is een bezoek aan de praktijk toch wenselijk. Het is belangrijk dat u niet te vroeg, maar ook niet te laat komt. Kom precies op tijd. Al deze maatregelen zijn er om verdere besmetting te voorkomen.  Graag vragen wij uw begrip en medewerking hiervoor.

Als u luchtwegklachten en/of koorts heeft, dan kunt u niet zomaar naar de praktijk komen. Het kan zijn dat u verzocht wordt een coronazelftest te doen of een een test te laten doen bij de bij de GGD. Ook al bent u reeds ziek geweest of gevaccineerd. Dit is voor de veiligheid van anderen. U krijgt dan een telefonische afspraak.   Als de huisarts het nodig vindt dat u wordt beoordeeld krijgt u een afspraak op een daarvoor geschikt moment. Dit is meestal aan het einde van de dag. De huisarts ziet u dan in beschermende kleding. Tijdens dit bezoek bent u wel verplicht een mondkapje te dragen.

Zelftesten en het coronavirus
Een zelftest is een coronatest die u zelf thuis voor de zekerheid kunt gebruiken. Ook als u volledig bent gevaccineerd.
Gebruik een zelftest als u coronaklachten heeft. Of maak een afspraak bij de GGD. 


Hartelijk dank voor uw medewerking.

Team Huisartsenpraktijk Bosboomstraat